Bruidstaarten
Start Aanbiedingen Jubileum/diversen/bedrijven Bedankjes sportclubs Kinderverjaardag/afscheidsfeestjes Kerstartikelen Relatiegeschenken Trouwkaarten/geboortekaartjes Algemene voorwaarden Contact Links en referenties Decoratiemanden Voorbeeldteksten Trouwbedankjes Bruidstaarten Trouwartikelen Geboortebedankjes Geboortetaarten Geboorte-artikelen Communie

 

Speciaal bij Pretty Gifts zijn de kartonnen bruidstaarten !

 

"Kartonnen" stukjes taart, met daarop een bedankje, opgemaakt in de vorm van een bruidstaart. Het middenstuk van de taart is een blijvend aandenken aan uw speciale dag. De taarten, die zijn afgebeeld kunnen uiteraard in andere aantallen geleverd worden. Hierbij kan gedacht worden aan taarten van 15, 25, 50, 75, 100, 150 of 185 stuks. Uiteraard zijn losse stukjes leverbaar zodat u niet verplicht bent om bijvoorbeeld een taart van 50 stuks te bestellen als u 32 stuks nodig denkt te hebben.

 

Elk taartpuntje wordt gevuld met een persoonlijk kaartje waarop uw bedanktekst vermeld kan worden en 5 dragees (bruidssuikers), die liefde, trouw, voorspoed, geluk en vruchtbaarheid symboliseren.

 

Ondanks dat de door ons gebruikte dragees symbolisch zijn, bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van een andere vulling. Hierbij kunt u denken aan zeep, bonbons, smarties of iets dergelijks.

Ook kunt u kiezen voor een andere kleurstelling door bijvoorbeeld een andere kleur doosje te gebruiken.

 

Het middenstuk, dat opgemaakt wordt in de kleur naar wens, is een leuk aandenken aan uw bruiloft. U bent uiteraard niet gebonden aan de middenstukken die gepresenteerd worden op de foto's. Op de pagina Trouwartikelen kunt u eventueel een ander keuze maken.

 

De bruidstaarten worden opgebouwd op een taartbodem, waarvoor wij een borg vragen van 35,-- en een eenmalige huurprijs van 5,--.

 

De taartprijs is afhankelijk van het aantal stuks, te weten:

 

15 stuks 50,--

25 stuks 80,--

50 stuks 130,--

75 stuks 180,--

100 stuks 230,--

125 stuks 280,--

150 stuks 320,--

185 stuks 390,--

 

Losse taartpuntjes 1,95

 

De genoemde prijzen zijn dus inclusief de vulling, naamkaartje en het middenstuk echter exclusief de borg en de huurprijs van de taartbodem. Betaald u liever geen borg voor de taartbodem omdat u niet in de gelegenheid bent om deze terug te bezorgen/sturen dan bestaat de mogelijkheid om de taartbodem erbij aan te schaffen. Er komt dan 15,-- bij voor taartbodems tot 100 stuks. Vanaf 100 stuks komt er 30,-- bovenop de prijs voor de taart.

 

Mocht er toch een andere prijs zijn voor een bepaalde taart, zoals degene met Delftsblauwe items, dan wordt dit bij de omschrijving van de foto weergegeven of kan per mail opgevraagd worden.

 

!!! Let op: door op de foto te klikken krijgt u een grote foto op een nieuwe pagina te zien, alsmede een omschrijving van het artikel. Wilt u weer terug naar de site van Pretty Gifts klikt u dan op de fotopagina rechts bovenin op het kruisje. De taarten die afgebeeld zijn, zijn voorbeeldtaarten en wordt opgebouwd volgens het aantal stuks dat u nodig heeft.

T1 Bruidstaart blauw met ringen in tule T2 Bruidstaart creme met ringen in tule T3 Bruidstaart met bloemen T4 Bruidstaart met mini dolfijntje, nog 100 stuks T5 Bruidstaart met dolfijnenpaar T6 Bruidstaart met mini zwaantje in tule, nog 100 stuks T7 Bruidstaart met met zwaantje en witte strik, nog 100 stuks T8 Bruidstaart met 2 hartjes met gouden ring T9 Bruidstaart met mini champagneglazen T10 Bruidstaart met champagneglas en champagnefles T11 Bruidstaart met strikje en goudkleurige hartjes T12 Bruidstaart met grappig paardje T13 Bruidstaart met snoopyhond, nog 50 stuks T14 Bruidstaart met bloemetje in lime T15 Bruidstaart met bruidspaar roze T16 Bruidstaart met sleutelhanger motor T17 Bruidstaart met witte bruidsauto T18 Bruidstaart met lieveheersbeestjefiguur T19 Bruidstaart met kikker met gouden bal T20 Bruidstaart met kikker en bloem T21 Bruidstaart met lieveheersbeestje pluim T22 Bruidstaart met bij op zonnebloem T23 Bruidstaart 2 ringen in bloem bordeaux T24 Bruidstaart 2 ringen in tule T25 Bruidstaart delftsblauw paar (prijs op aanvraag) T26 Bruidstaart met ringen in bloemen roze T27 Bruidstaart korenaar met hortensiabloem T28 Gelukskevertaart T29 Taart met grappig varkentje T30 Taart met grappig hondje pastel T31 taart met grappig sporthondje T32 Taart grappig varken (nog 20 stuks) T32 Taart met 2 ringen en hortensiabloem wit T34 Taart met 2 ringen en roosje en strikje T35 Taart met gouden duifjes en bloem T36 Taart met gelukspoppetjes als bruidspaar T37 Taart met bruidspaar creme grijze T38 Taart met 2 ringetje en strikje T39 Taart met Tweety, Goofy en Mickey T40 Taart met mini badeendje T41 Taart met engeltje T42 Taart met zeilbootje gekleurd T43 Taart met fotocliphouder grappig hartje T44 Taart met paardenhoofd-sleutelhanger T45 Taart met wit bruidspaar T46 Taart met puntdoosjes opgemaakt T47 Taart met grappige kever sleutelhanger T48 Taart met scooter sleutelhanger T49 Taart met VW-bus sleutelhanger T50 taart met race-auto sleutelhanger T51 Bruidstaart met grappig koetje T52 Bruidstaart met 2 ringen en bloemen T53 Bruidstaart met bruidspaar cartoon T54 Bruidstaart met zwanenpaar en bloem T55 Bruidstaart met duivenpaartje wit T56 Bruidstaart met duivenpaartje en ringen T57 Bruidstaart met puntdoosjes met hartjes T58 Bruidstaart met puntdoosjes en hartjes parels/ringen T60 Bruidstaart met bruidspaar zilver/roze T61 Bruidstaart met kerkje/huisje T62 Bruidstaart met kofferdoosje grijs T63 Bruidstaart met 2 ringen en roosje T64 Bruidstaart met 2 roosjes T65 Bruidstaart met grappige varkentjes (nog 80 stuks) T66 Bruidstaart met waxinelichtje met bruidspaar T67 Bruidstaart met smiley T68 Bruidstaart met fotocliphouder bruidsauto