Trouwkaarten/geboortekaartjes
Start Aanbiedingen Jubileum/diversen/bedrijven Bedankjes sportclubs Kinderverjaardag/afscheidsfeestjes Kerstartikelen Relatiegeschenken Trouwkaarten/geboortekaartjes Algemene voorwaarden Contact Links en referenties Decoratiemanden Voorbeeldteksten Trouwbedankjes Bruidstaarten Trouwartikelen Geboortebedankjes Geboortetaarten Geboorte-artikelen Communie

 

Voor de mooiste dag in uw leven, verzorgt Pretty Gifts ook uw gelegenheidsdrukwerk, dus ook voor uw trouwkaart, geboortekaartjes, jubileumkaarten en bedankkaartjes. Voor uw kerstkaarten kunt u bij ons terecht.

 

De bedankkaartjes zijn geschikt om mensen, die niet aanwezig konden zijn bij uw feest, maar die u wel op een andere manier gefeliciteerd hebben, te bedanken. Deze kaartjes worden 6 tot 8 weken na uw feest verzonden.

 

Mini luiertje als geboortekaartje € 2,35De geboortekaartjes worden uiteraard binnen 24 uur aan u geleverd, tenzij de geboorte in het weekend plaatsvindt en u geen kaart met een foto heeft uitgezocht (anders moet u met minimaal 1 dag vertraging rekening houden). Bij een weekendbevalling worden de geboortekaartjes de eerstvolgende werkdag (meestal maandag, met uitzondering van de feestdagen) geleverd.

 

Wij raden u aan om ongeveer 6 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum klaar te zijn met uitzoeken en het goedkeuren van de drukproef. Kondigt de baby zich vroegtijdig aan of moet u opgenomen worden in het ziekenhuis, dan kunt u in ieder geval na de bevalling uw persoonlijk uitgekozen geboortekaartje verzenden.

 

U kunt bij ons de nieuwste collecties kaarten inkijken en natuurlijk kunt u de boeken, afhankelijk van de voorraad, ook mee naar huis nemen, zodat u op uw gemak een keuze kunt maken. U heeft hierbij de ruime keuze uit de collecties van onder andere Buromac, Family Cards, Intercard, Izzy, Kennemer, Kunst Adelt, Mercard en Printhouse.

 

Voor tekstideeën kunt u bij ons advies inwinnen, zodat u uiteindelijk een verzorgde kaart aan familie, vrienden en bekenden kunt verzenden. Wij bepalen samen met u de lay-out, het lettertype, de kleur en u ontvangt altijd een drukproef (zwart-wit), voordat een aanvang wordt gemaakt met het definitieve drukwerk. Op deze drukproef kunnen eventuele wijzigingen en fouten worden aangegeven. Pas na uw goedkeuring van deze drukproef wordt uw kaart definitief gedrukt. Tegelijk met de drukproef ontvangt u van ons alvast de enveloppen, zodat u op uw gemak een aanvang kunt maken met het schrijven van de adressen en eventuele postzegels kunt plakken.

 

Het in elkaar zetten van een kaart met handwerk wordt door ons alvast gedaan, zodat u de kaarten alleen nog in de envelop moet.

Perkamentrol ongeblakerd € 3,25/geblakerd € 3,50

Nieuw in ons assortiment drukwerk zijn de perkamentrollen !!

Houten klosjes waartussen papier is bevestigd, waarop uw tekst gedrukt kan worden. De perkamentrol wordt verstuurd in een kartonnen koker, die in de prijs is inbegrepen

(let op: u dient op de verzendkoker wel 2 postzegels te plakken!!). Vraag gerust om een voorbeeld, wanneer u de collecties bij ons komt inzien. Het papier kan in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld calquepapier. Tevens kan het papier geblakerd worden, zodat het nog meer lijkt op een echt stuk "perkament" en zijn diverse kleuruitvoeringen mogelijk.

 

De drukkosten zijn in de prijs inbegrepen en eventuele wisselteksten worden niet extra berekend. Zo kan de perkamentrol bijvoorbeeld op naam gesteld worden, zodat een en ander nog persoonlijker wordt. De ongeblakerde versie kost € 3,60 en de geblakerde versie € 3,75 (inclusief alle kosten, echter exclusief de postzegels). Wilt u er een lintje bij om het geheel bij elkaar te houden of om op te hangen, dan bedragen de kosten hiervoor € 0,15 extra.

 

Via de links van onderstaande uitgeverijen (Buromac, Family Cards, Intercard, Izzy, Kennemer, Kunst Adelt en Mercard) kunt u ideeën opdoen en artikelnummers noteren.

 

 

 

       Intercard Artbene van Family Cards