Jubileum/diversen/bedrijven
Start Aanbiedingen Jubileum/diversen/bedrijven Bedankjes sportclubs Kinderverjaardag/afscheidsfeestjes Kerstartikelen Relatiegeschenken Trouwkaarten/geboortekaartjes Algemene voorwaarden Contact Links en referenties Decoratiemanden Voorbeeldteksten Trouwbedankjes Bruidstaarten Trouwartikelen Geboortebedankjes Geboortetaarten Geboorte-artikelen Communie

 

Naast de traditionele geboorte- en bruidsuikers, beschikken wij over een uitgebreid assortiment bedankjes / gifts voor diverse gelegenheden. Hieronder voorbeelden van bedankjes voor jubileum, afscheidsfeestjes, bedrijfsfeestjes, open huis en weggevertjes.

Logotaarten in diverse uitvoeringen en maten

Nieuw zijn onze logotaarten, die speciaal op maat gemaakt worden. Op deze manier kan een bedrijf zijn naam of nieuw artikel onder de aandacht brengen bij klanten, leveranciers e.d.

Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten.

 

Ook is het mogelijk om artikelen te bedrukken met logo of tekst om te gebruik voor bijvoorbeeld promotiedoeleinden. Bij deze artikelen dient u wel rekening te houden met een minimale afname. Deze begint meestal bij 250 stuks. Mocht u hierin ge´nteresseerd zijn brengen wij graag een vrijblijvende offerte voor u uit.

Deze pagina is momenteel in onderhoud. Sorry voor het ongemak

!!! Let op: door met uw muis over de foto te schuiven, krijgt u een omschrijving en een prijsindicatie. (mocht een prijs niet vermeld zijn kunt u hiernaar telefonisch of per e-mail informeren en ons hiervan op de hoogte brengen, zodat we de website erop aan kunnen passen). Door op de foto te klikken krijgt u een grote foto op een nieuwe pagina te zien. Wilt u weer terug naar de site van Pretty Gifts klikt u dan op de fotopagina rechts bovenin op het kruisje.

Jubileumtaart 25 stuks, hier voor 25 jaar Mini bezems Metalen ijshoorntje, plantenwatergever als zonnebloem, waxinelichthouder Abraham en Sarah, jubileumcijfers in tule, wandelstokje met tule Taart met gelukskevertje, 25 stuks Jubileumcijfers op tule of doosjes Zeep in zonvorm met tule Mini drankflesje in diverse uitvoeringen als Freitling, Courvoisier, koffielikeur e.d. Paddestoelenpaar Paddestoelenpaar groot Puntzak met jubileumgetal of ringen Mini schop opgemaakt met droogbloemen Tulepotje met veren en jubileumgetal Jubileumtaart, 25 jaar (100 stuks) Kofferdoosje calquepapier met satijnenstrik