Algemene voorwaarden
Start Aanbiedingen Jubileum/diversen/bedrijven Bedankjes sportclubs Kinderverjaardag/afscheidsfeestjes Kerstartikelen Relatiegeschenken Trouwkaarten/geboortekaartjes Algemene voorwaarden Contact Links en referenties Decoratiemanden Voorbeeldteksten Trouwbedankjes Bruidstaarten Trouwartikelen Geboortebedankjes Geboortetaarten Geboorte-artikelen Communie

 

bullet

Onze prijzen zijn per artikel, gemonteerd en inclusief een naamkaartje met bedrukking.

bullet

U bent niet aan een minimum aantal gebonden en de prijzen zijn inclusief B.T.W.

bullet

De tekst voor het naamkaartje kunt u persoonlijk uitkiezen, voorbeelden hiervoor vindt u op de desbetreffende pagina's Trouwartikelen en Geboorte-artikelen. Verder worden op de kaartjes standaard  de namen en de desbetreffende datum vermeld.

bullet

De bedankjes kunnen worden opgemaakt op speciale decoratiemanden, waarvoor wij een borg vragen en een kleine huurprijs.

bullet

Eventuele extra huurdagen c.q. weken voor de decoratiemand(en)/ooievaar of andere huldeborden worden achteraf verrekend met de aan u terug te betalen borg. Vooraf dient wel telefonisch overlegd te worden om te kijken of een en ander niet reeds is gereserveerd voor een volgende klant.

bullet

De levertijd bedraagt in principe minimaal 2 weken (indien het bestelde artikel niet op voorraad is, dient u rekening te houden met een levertijd van minimaal 1 maand).

bullet

Geboortebedankjes worden in principe op de dag van de bevalling geleverd, tenzij de benodigde gegevens na 17.00 uur aan ons worden doorgegeven.

bullet

De bedankjes kunnen op uw feestlocatie bezorgd worden. Hiervoor brengen wij een kleine vergoeding (afhankelijk van de afstand) in rekening.

bullet

Te allen tijde geschiedt levering pas, als de bestelling volledig betaald is (mag ook contant bij aflevering). U ontvangt 1 maand voor de levering een factuur van ons, die binnen 14 dagen na factuurdatum betaald dient te worden. Bij een bestelling waarbij direct geleverd dient te worden, dient de factuur per omgaande betaald te worden.

bullet

Indien de bedankjes via de e-mail of telefonisch besteld worden en aan u verzonden dienen te worden, dient de bestelling bij vooruitbetaling voldaan te worden. De op dat moment geldende verzend- en eventuele rembourskosten zijn voor uw rekening. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

bullet

Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor fouten ontstaan bij telefonisch doorgegeven teksten. Wij adviseren u dan ook teksten via de fax of e-mail aan ons te zenden.

bullet

Bij het bestellen van gelegenheidsdrukwerk ontvangt u van tevoren altijd een zwart/wit drukproef. Na akkoordbevinding van de drukproef zijn wij niet aansprakelijk voor zetfouten als blijkt dat deze in de goedgekeurde drukproef aanwezig waren.

bullet

In het weekend wordt geen drukwerk geleverd. Gegevens voor geboortedrukwerk kunnen tot vrijdag 11.00 uur aangeleverd worden, zodat ze nog dezelfde dag verwerkt kunnen worden. Na 11.00 uur wordt alles geleverd de eerstvolgende werkdag na 15.00 uur. Wordt uw baby geboren in het weekend, kunt u uiteraard wel de gegevens aan ons doorgeven.

bullet

Indien een order geannuleerd wordt, worden de tot op dat moment reeds gemaakt kosten (te weten drukkosten, verzendkosten van de leverancier en maakloon) bij u in rekening gebracht.

bullet

Heeft u een klacht of een suggestie, laat ons dit dan even weten via de e-mail. Iedere klacht of suggestie wordt serieus behandeld en u ontvangt altijd een reactie van ons.

bullet

De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel door Pretty Gifts gebruikt voor een correcte afhandeling van uw bestelling. Wij stellen de ons ter beschikking gestelde gegevens NOOIT aan derden beschikbaar. Uw telefoonnummer wordt door ons alleen gebruikt wanneer er vragen zijn over uw bestelling.

Wijzigingen voorbehouden !