Geboortetaarten
Start Aanbiedingen Jubileum/diversen/bedrijven Bedankjes sportclubs Kinderverjaardag/afscheidsfeestjes Kerstartikelen Relatiegeschenken Trouwkaarten/geboortekaartjes Algemene voorwaarden Contact Links en referenties Decoratiemanden Voorbeeldteksten Trouwbedankjes Bruidstaarten Trouwartikelen Geboortebedankjes Geboortetaarten Geboorte-artikelen Communie

 

Naast de gebruikelijke geboortebedankjes zijn er speciale geboortetaarten !

 

"Kartonnen" stukjes taart, waarop een figuurtje is bevestigd.

Een blijvend aandenken aan de geboorte van uw baby(s). 

 

De taarten, die zijn afgebeeld kunnen uiteraard in andere aantallen geleverd worden. Hierbij kan gedacht worden aan taarten van 15, 25, 50, 75, 100, 150 of 185 stuks. Uiteraard zijn losse stukjes leverbaar zodat u niet verplicht bent om bijvoorbeeld een taart van 50 stuks te bestellen als u 32 stuks nodig denkt te hebben.

 

De taartpuntjes worden gevuld met dragees, die geluk en voorspoed symboliseren en een naamkaartje en bedanktekstje. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van een andere vulling. Hierbij kunt u denken aan zeep, bonbons, smarties of iets dergelijks. Ook kunt u kiezen voor een andere kleurstelling door bijvoorbeeld een andere kleur doosje te gebruiken. 

 

De geboortetaarten worden opgebouwd op een taartbodem, waarvoor wij een borg vragen van 35,-- en een eenmalige huurprijs van 5,--.

 

De taartprijs is afhankelijk van het aantal stuks, te weten:

 

15 stuks 45,--

25 stuks 70,--

50 stuks 125,--

75 stuks 175,--

100 stuks 225,--

125 stuks 275,--

150 stuks 315,--

185 stuks 385,--

Losse taartpuntjes 1,90

 

De genoemde prijzen zijn dus inclusief de vulling, naamkaartje en het middenstuk echter exclusief de borg en de huurprijs van de taartbodem. Betaalt u liever geen borg voor de taartbodem omdat u niet in de gelegenheid bent om deze terug te bezorgen/sturen dan bestaat de mogelijkheid om de taartbodem erbij aan te schaffen. Er komt dan 15,-- bij voor taartbodems tot 100 stuks. Vanaf 100 stuks komt er 30,-- bovenop de prijs voor de taart.

 

Mocht er toch een andere prijs zijn voor een bepaalde taart, dan wordt dit bij de omschrijving van de foto weergegeven of kan per mail opgevraagd worden.

 

Hieronder een greep met foto's uit onze collectie geboortetaarten, die ook gebruikt kunnen worden bij doop- en kraamfeesten.

 

!!! Let op: door op de foto te klikken krijgt u een grote foto op een nieuwe pagina te zien, alsmede een omschrijving van het artikel. Wilt u weer terug naar de site van Pretty Gifts klikt u dan op de fotopagina rechts bovenin op het kruisje. De taarten die afgebeeld zijn, zijn voorbeeldtaarten en wordt opgebouwd volgens het aantal stuks dat u nodig heeft.

 

GT1 Taart met ooievaar en baby GT2 Taart met schoentje geel en flesje GT3 Taart met zilverkleurig beertje GT4 Taart met baby-item roze of blauw GT5 Taart met baby parlemour roze of blauw GT6 Taart met gouden speentje GT7 Taart met baby liggend met muts roze of blauw GT8 Taart met sleutelhanger baby grappig jongen of meisje GT9 Taart met sleutelhanger baby in wiegje wit GT10 Taart met baby in wasteil GT11 Bevertaart GT12 Grappige duck taart GT13 Geboortetaart baby op wc GT14 Geboortetaart zeshoek GT15 Geboortetaart kindje met ballon G16 Giraffe-taart GT17 Hobbelpaard-taart lila GT18 Kaboutertaart GT19 Kindje met glazen bal taart GT20 Speentjes taart GT21 Speentje op spiegel taart GT22 Taart met grappig hondje pastel GT23 Taart met grappig sporthondje GT24 Taart met gouden ooievaartje GT25 Taart met schoentje geel GT26 Taart met speentje GT27 Taart met sleutelhanger eendje blauw GT28 Taart met sleutelhanger eendje zilver of goud GT29 Taart met schoentje en speentje blauw