Relatiegeschenken
Start Aanbiedingen Jubileum/diversen/bedrijven Bedankjes sportclubs Kinderverjaardag/afscheidsfeestjes Kerstartikelen Relatiegeschenken Trouwkaarten/geboortekaartjes Algemene voorwaarden Contact Links en referenties Decoratiemanden Voorbeeldteksten Trouwbedankjes Bruidstaarten Trouwartikelen Geboortebedankjes Geboortetaarten Geboorte-artikelen Communie

 

Ook voor weggevertjes in de bedrijfsmatige sfeer, de relatiegeschenken als presentje voor uw relatie c.q. personeel kunt u bij Pretty Gifts terecht. Bijvoorbeeld bij bedrijfsfeestjes, presentjes om uw naamsbekendheid te vergroten, of presentjes om weg te geven tijdens beurzen of tentoonstellingen zoals bijvoorbeeld een bedrukte pen of een ander leuk hebbedingetje.

 

Helaas moeten wij wel toegeven, dat voor deze laatste categorie altijd een minimum afname geldt. Desalniettemin staan wij u graag bij, bij het uitzoeken van een dergelijk item.

Logotaarten in diverse uitvoeringen en maten

Nieuw zijn onze logotaarten, die speciaal op maat gemaakt worden. Op deze manier kan een bedrijf zijn naam of nieuw artikel onder de aandacht brengen bij klanten, leveranciers e.d.

Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten.

 

!!! Let op: door met uw muis over de foto te schuiven, krijgt u een omschrijving en een prijsindicatie. (mocht een prijs niet vermeld zijn kunt u hiernaar telefonisch of per e-mail informeren en ons hiervan op de hoogte brengen, zodat we de website erop aan kunnen passen). Door op de foto te klikken krijgt u een grote foto op een nieuwe pagina te zien. Wilt u weer terug naar de site van Pretty Gifts klikt u dan op de fotopagina rechts bovenin op het kruisje.

Deze pagina is momenteel in onderhoud. Sorry voor het ongemak

Bedrukte pen, referentie www.tinusvernooij.nl Bedrukt rolmaatje als sleutelhanger, referentie www.tinusvernooij.nl